maandag 31 januari 2022

Veldrijden live, komend weekend: Parkcross Maldegem en Cyclocross Lille

Er staan in het komende weekend weer twee mooie Belgische profveldritten op de kalender. Op zaterdag 5 februari 2022 wordt de Parkcross Maldegem verreden. Deze veldrit is in België live op tv en via de livestream te zien. In Nederland is het ook mogelijk om de Parkcross Maldegem via een livestream te bekijken, maar vanwege de Olympische Winterspelen is hij daar niet live op tv te zien. 

Op zondag 6 februari 2022 wordt de Krawatencross Lille verreden. Die cyclocross is een onderdeel van de X20 Trofee Veldrijden. De cross in Lille is zowel in Nederland als in België live op tv en per livestream te bekijken. 

Wegwielrennen live: o.a. Ronde van Valencia met Remco Evenepoel 

Ondertussen is ook het wegwielerseizoen in Europa weer op gang gekomen. Een zeer interessante koers is de Ronde van Valencia 2022 die dagelijks per livestream bekeken kan worden. Aan die wedstrijd doet onder meer Remco Evenepoel mee. Een andere interessante rittenkoers die deze week wordt verreden is de Saudi Tour (Ronde van Saoedi-Arabië), waaraan heel wat topsprinters deelnemen. 

Programma Olympische Spelen: schaatsen live

De komende periode zijn ook de Olympische Winterspelen in China bezig. Veel wielerliefhebbers zullen ook het Olympische schaatsen live op tv en per livestream bekijken, met daarbij onder de medaillekandidaten veel Nederlanders, maar zeker ook de Belgische schaatsheld Bart Swings. 

Meer info: