dinsdag 11 mei 2021

Programma Mathieu van der Poel: World Cup Mountainbike Nové Mesto Na Morave live op tv en livestream

Welke wedstrijden staan in de komende periode op het programma van Mathieu van der Poel? Komend weekend rijdt hij de World Cup Mountainbike van Nové Mesto Na Morave. Dat evenement is in Nederland live op tv en per livestream te bekijken bij Ziggo Sport Totaal

Op vrijdag 14 mei 2021 wordt de sprintrace verreden in Nové Mesto Na Morave. De wedstrijden van de heren en dames zijn op die vrijdag vanaf circa 17u50 live te bekijken op de kanalen 14 en Select van Ziggo Sport, doch ook op hun livestream.

Op zondag 16 mei wordt de crosscountry (hoofdrace) in Nové Mesto Na Morave verreden. De dameswedstrijd is op 16 mei 2021 om 11u00 te zien. De herenwedstrijd is op die zondagmiddag vanaf 15u00 te bekijken. Zowel de heren- als de dameswedstrijd zijn op 16 mei 2021 live op tv te bekijken op het abonneekanaal Ziggo Sport Racing en online op de livestream van Ziggo Sport Totaal

België: Livestream Sporza

In Vlaanderen wordt de hoofdrace (crosscountry) op zondag 16 mei 2021 door Sporza uitgezonden per livestream (maar niet live op tv). Hun livestream is geo-restricted en alleen voor Belgische kijkers bedoeld. De wedstrijd is op 16 mei 2021 overigens ook via een internationale livestream te bekijken bij Red Bull Tv. 

Rest van het programma van Mathieu van der Poel?

Hoe ziet de rest van de wedstrijdkalender van Mathieu van der Poel eruit? Het is nog niet zeker of hij nog extra mountainbikewedstrijden gaat rijden. In juni wil hij zich weer op het wegwielrennen richten. Hij gaat dan onder meer van start in de Ronde van Zwitserland 2021. Daarna rijdt hij het NK wegwielrennen op de VAM-berg in Wijster. Vervolgens gaat hij van start in de Tour de France. Het hoofddoel is van zijn seizoen is de mountainbikewedstrijd op de Olympische Spelen 2021 in Japan. 

Meer info: