zaterdag 1 mei 2021

Programma Mathieu van der Poel: World Cup Mountainbike Albstadt live op tv en livestream

Hoe ziet in de komende periode het programma van Mathieu van der Poel eruit? Zijn eerstvolgende wedstrijd is de World Cup Mountainbike in Albstadt. Dit evenement is live op tv en online via de livestream van Ziggo Sport Totaal te bekijken. 

Op vrijdag 7 mei 2021 wordt in Albstadt de sprintrace verreden. De wedstrijden van de heren en dames zijn op die vrijdag vanaf circa 17u20 live te bekijken op de kanalen 14 en Select van Ziggo Sport, maar ook op de livestream van die sportomroep. 

Op zondag 9 mei wordt de crosscountry (hoofdrace) in Albstadt verreden. De herenwedstrijd is op de middag van 9 mei 2021 alleen live te bekijken op het abonneekanaal Ziggo Sport Docu en de livestream van Ziggo Sport Totaal. Men zendt deze race op tv niet live uit op hun 'gratis' hoofdnet Ziggo Sport 14, aangezien daarop die middag de Formule 1 GP van Spanje live te zien is. 

Hoe ziet de rest van het programma van Mathieu van der Poel eruit? In mei wil hij nog enkele mountainbikewedstrijden rijden. Daarna focust hij zich in juni weer op het wegwielrennen, waar hij dan onder meer van start gaat in de Ronde van Zwitserland 2021. Vervolgens rijdt hij het NK en de Tour de France. Zijn hoofddoel is echter het mountainbiken op de Olympische Spelen 2021

Meer info: