maandag 21 januari 2019

Komend weekend: Kasteelcross Zonnebeke, Veldrit Rucphen, GP Adrie van der Poel (Hoogerheide)

Er staan komend weekend drie internationale profcrossen op de kalender in de lage landen. Op zaterdag 26 januari 2019 wordt in BelgiĆ« de Kasteelcross Zonnebeke verreden. Op diezelfde middag wordt in Nederland de Cyclocross Rucphen gehouden. Op zondag 27 januari 2019 wordt in het Nederlandse Hoogerheide de GP Adrie van der Poel verreden, wat de slotwedstrijd is van de Telenet UCI Wereldbeker Veldrijden. 

Vervolgens wordt in het weekend van 2 en 3 februari het WK cyclocross 2019 verreden in Bogense (Denemarken). De eerste profveldrit daarna is de Brico Parkcross Maldegem 2019

Meer info: 

Zondag 27 januari 2019: sport live op tv

Zondag 27 januari is sowieso weer een mooie en drukke dag voor sportliefhebbers in de lage landen. Behalve de veldrit in Hoogerheide, is die middag ook het NK schaatsen 2019 live te zien op tv en per livestream. Daarnaast is die middag de voetbalklassieker Feyenoord-Ajax live op tv te bekijken. Op de avond van 27 januari kunnen wielerliefhebbers live genieten van de eerste etappe van de Tour de San Juan 2019, een Argentijnse rittenkoers waaraan veel wereldtoppers meedoen.