woensdag 4 oktober 2023

Komend weekend eerste veldrit van het seizoen: Cyclocross Beringen live op tv en livestream op 8 oktober 2023. Hoe laat?

Op zondag 8 oktober 2023 begint het Belgische profveldritseizoen. Op die namiddag kunnen de veldritliefhebbers de Exact Cross Beringen live op tv en livestream bekijken. 

Hoe laat is de cross in Beringen live te zien? Let op: vanwege de drukke sportkalender op die zondag heeft men ervoor gekozen om de crossen van de dames-elite en heren elite pas in de namiddag te laten verrijden. De wedstrijd van de dames elite begint om 16u15. De start van de cross van de heren elite is om 17u30 live op tv en via de livestream te zien. 

Veldrijden: welke cross op welke zender?

Welke veldritten zijn in deze winter live op tv en per livestream te zien bij welke omroepen? Die informatie kunt u vinden in de tv-gids van het veldritseizoen 2023-2024

Druk sportweekend

Er staan komend weekend nog diverse andere grote sportevenementen op het programma. Op zaterdag kan men de hele dag (van start tot finish) live op tv en via de livestream naar de Ronde van Lombardije kijken. Op de avond van zaterdag 7 oktober 2023 kunnen sportliefhebbers ook via een livestream Badr Hari-Uku Jurjendal bekijken. Dit is het hoofdgevecht van een groot kickboksgala in Bulgarije. Op zondag staat in de wielerwereld de laatste wegklassieker op het programma: Parijs-Tours. Ook kunnen voetbalfans op die middag Ajax-AZ via een livestream bekijken. 

Meer info: