vrijdag 16 september 2022

Eerste veldrit: Exact Polderscross Kruibeke op 18 september 2022 live op tv en livestream: Hoe laat? Wie staan op de startlijst? Hoe ziet het programma eruit?

Op zondag 18 september 2022 wordt de openingswedstrijd van het Vlaamse profveldritseizoen verreden: de Exact Polderscross in Kruibeke. Men kan op die namiddag de Polderscross Kruibeke live op tv en via de livestream bekijken. Hoe laat beginnen de live-uitzendingen? Welke deelnemers staan op de startlijst van deze Polderscross? 

De live-uitzendingen beginnen om circa 16u00. Hoe  ziet het programma eruit? De start van de dameswedstrijd is om 16u15. De start van de cross van de heren elite (profs) is om 17u30. 

Wie staan op de deelnemerslijst met rugnummers? Prominente deelnemers in de herenwedstrijd zijn onder meer Eli Iserbyt, Lars van der Haar, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout. Prominente namen op de startlijst van de dameswedstrijd zijn onder meer Denise Betsema, Sanne Cant, Fem van Empel, Annemarie Worst en Marion Norbert Riberolle. 

Meer info: